26. kesäkuuta 2013

kameravaras ilmottautuu !

IMG_5611 IMG_5695 IMG_5622 IMG_5625 062513-001 IMG_5690 062513-002 IMG_5694 062513 IMG_5722

hola !

olin vähän sneeky ja kävin kähveltämässä riinalta kameran lainaan siks aikaa, ku hää on taas isostelemassa papinniemessä, missä oltiin jo viime viikolla toisella leirillä !
leiriä edeltävänä iltana oltiin siis helsingissä stiinan ja riinan kanssa kattomassa meidän kaikkien yhteistä idolia, Lana Del Reytä ! sieltä kaikki ostettiin tuommoset järkyn kalliit kivsut lana-topit matkaan (:

ekassa kollaasissa on kaikki helsingin ostokset, tästä tosin puuttuu yks tosi hieno sormus, jonka kerkesinki jo hävittää ): toisessa kollaasissa on tän päiväne -30% alelöytö kekäleestä, on siis alunperin vero modan tuote ! käväsin eilen kirppiksellä ja löysin tuon hmn paitulin mitä oonki normihintasena katellu ja tuo oli melkei ku uus !

kirppikselle menin siis perimmäisenä ajatuksena löytää juomalasit, kaikki muut astiat miulta sit savonlinnaan jo löytyyki . löysin sieltä kuitenki sen paian lisäks pelkästään tuon ylisöpön Mauri Kunnas-mukin, joka oli pakko ostaa :D toivottoman etsinnän jälkeen muistinki, et tokmannilla oli jotai tarjouslaseja, ja siellähä ne minuu oottiki ! sieltä tarttu myös pari muuta alennusjuttuu mukaan (:

5tyu

ja se tunne puhelimen löytymisen jälkeen kun tajuut et se on edelleen ehjä .. ei voi olla huonompaa puhelinta ku tää, onneks tässä jo aiemmin ollu kosketushäiriö paheni ja sain äitin puhuttuu ympäri uuteen puhelimeen ! tässä parin päivän sisällä on siis ootettavissa postiin Samsung Galaxy S 3 tähän osotteeseen ! me so happy (:

2 kommenttia:

  1. et oo ainoo kelle o tapahtunut noin, mulle vaan sattu niin että jätin sen maahan ja ajettiin sen yli :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua eikä :D ei varmaankaa selvinny siitä ihan ? :o

      Poista

& tee emppu ja riina iloiseksi ♥